
Ingredients
500 g White beans - فاصوليا بيضاء
oil - زيت
300 g meat - لحمة
water - ماء
Bay leaf - ورق غار
2 Onion - بصل
black pepper & salt - ملح و فلفل
2 Tb ghee - سمنة
1 garlic - ثوم
3 TB Tomato paste - معجون طماطم
3 tomatoes - طماطم
Preparation
Step 1 خطوة
بعد نقع الفاصوليا لمدة يوم كامل - نسلقها لحد ما تستوي.
After soaking the white Beans for day - boil them until they are done .
Step 2 خطوة
في قدر نضع السمنة و اللحمة و نحرك جيدا ً لحد ما يتغير لونها , بعدها نضيف الماء و ورق الغار و حبة كبير من البصل و فلفل أسود. و نخليها لحد ما تستوي عندنا .
In a pot , add ghee and meat and stir well until it changes color , then add water , bay leaf , Onion and black pepper . cook it till the meat well-done.
Step 3 خطوة
في قدر جديد نضع السمنة و البصل المفروم , نشوحها لمدة 7 دقايق , نضيف الملح و الفلفل الاسود , نضيف الثوم , معجون الطماطم و نقلب لمدة 3 دقايق , بعدها نضيف الطماطم المفرومة و اللحم المطبوخة و نتركها تتسبك لمدة 5 دقائق .
In a new pot , add ghee and chopped onions , saute it for 7 min , add salt and pepper , add garlic , tomato paste and stir for 3 min . then add the chopped tomatoes and meat let it simmer for 5 min.
Step 4 خطوة
نضيف مرق اللحمة للخليط , ونقلب شوي , بعدها نضيف الفاصولياء البيضاء , نزيد الماء و نقلب , تتسبك لمدة 5 دقايق .
We Add the meat broth to the mixture , stir well then add the white beans , add water and stir , simmer for 5 minutes .
Bon Appetit .... بالعافية