
Ingredients
200 g Semolina - سميد
95 g Powder Milk - حليب بودر
100 g Icing Sugar - سكر بودر
170 g Cream - قشطة
180 g Morsels chocolate - حبيبات الشوكولاته
Preparation
Step 1 خطوة
نحمص السميد لحد ما يعطي لون بني و بعدها ينقل الى وعاء ثاني .
Roast the semolina until it turns brown , then transfer it to another bowl .
Step 2 خطوة
نحمص بودرة الحليب شوي و نضيفه لنفس الوعاء تبع السميد .
Roast the milk powder and then add it to the same bowl of semolina .
Step 3 خطوة
في وعاء نضيف بودرة السكر و القشطة و نحركه جيداً لحد ما يتجانس .
In bowl , add the sugar and cream , mix well until combined very well .
Step 4 خطوة
نضيف الخليط لوعاء السميد و نعجنها جيداً .
Add the mixture to the semolina bow and knead it well .
Step 5 خطوة
نفرش العجينة في صينية .
Spread the dough on a tray .
Step 6 خطوة
نذوب حبيبات الشوكولاته في الحمام المائي .
Melt the chocolate chips in the water bath .
Step 7 خطوة
نسكب الشوكولاته على الصينية و نضعها بالثلاجة .
Pour the chocolate to the same tray and put it in the refrigerator .
Bon Appetit ........ بالعافية