
Ingredients
1 Cup Butter - زبدة
2 Cup Semolina -سميد
1 Cup Sugar - سكر
1/2 Cup Coconut - جوز الهند
1 Cup Cream - قشطة
1 Cup laban - لبن
1 Ts Baking powder - بيكنج بودر
salt - ملح
للقطر :
كوب سكر
كوب ماء
فانيلا
Preparation
Step 1 خطوة
في وعاء نخلط السميد و السكر و الزبده المذابة و الملح و نخلط جيداً
In a Bowl , mix semolina , Sugar , Melted butter and salt and mix well.
Step 2 خطوة
نضيف في نفس الوعاء جوز الهند و القشطة و اللبن و نخلط جيداً .
Add to the same bowl , Coconut , cream and laban and mix well .
Step 3 خطوة
نضيف بيكنج بودر و نخلط جيداً
add Baking Powder and mix again .
Step 4 خطوة
في صينية نفرش العجينة و نقسمها مربعات و ندخلها الفرن لمدة 30 دقيقة .
Spread the dough on a tray , divide it into squares and put it in the oven for 30 min.
Step 5 خطوة
نسكب القطر عليه و نتركه لحد ما يتشربها
pour the syrup over it and leave it to absorb .
Bon Appetit ..... بالعافية